Cuma

2014 Yilinda Moda Olacak Renkler Hangileri

2013-2014 Sonbahar Kış Trendleri vitrindeki yerlerini almaya başladılar. 2014 yılının renkleri de ortaya çıkmaya başlamış oldu. Bu sonbahar kış sezonunda giyilecek renkler 2014 yılına da yayılacağına benziyor.
Şimdi bakalım 2014 yılının en moda renkleri hangileri ona bakalım.


Görselden de anlaşılacağı gibi bu sene üstümüzde en çok bu renkler alacak. Yeşilin tonları, fuşya, turuncu, koyu gri, deniz mavisi, mürdün kıyafetler şimdiden dolabımızı süslemeye başladı. 

Sonbaharın tonları YEŞİL

Modacıların mavi dışında sıklıkla kullandıkları bir diğer renk olan yeşilin sonbaharı çağrıştıran tonları da 2014 kış modasının belirgin renkleri arasında yerini aldı. Arslanbek, zümrüt yeşilinden tutunda ıhlamur yeşiline kadar birçok tonun kullanıldığı kış modasında, yeşilin dikkat çeken renklerden biri olduğunu söylüyor ve yeşil renklerdeki takıların aynı zamanda enerjiyi yüksek tuttuğunun da altını çiziyor.

Her zaman ki gibi Siyah- Beyaz

Crysellas markasının yaratıcısı Yeşim Arslanbek yazdan beri süren siyah-beyaz uyumunun yükselişe devam ettiğini belirtiyor ve sözlerine şu şekilde devam ediyor: ‘ Bu sezon sıkça kullanılan siyah-beyaz ile birlikte kış mevsiminin insanlarda yarattığı düşük enerji yükseliyor. Beyaz kıyafetler siyahlarla kombinleniyor ve ortaya aykırı bir görüntü çıkıyor. Metalik siyah takılarla kıyafetinizi tamamlayarak istediğiniz şıklığa ulaşmanız mümkün.’ diyor.

Benim rengim şimdiden belli fuşya. Ya seninki hangi renk mutlaka yorumunuzu bekliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder